AĞRI / TUTAK - Çırpılı Ortaokulu

Ekm

12/10/2018 tarihinde veli ziyaretleri kapsamındaki 4. güzergahımız olan ORTAYAMAÇ köyündeki velilerimizle sıcak bir ortamda okul ve öğrenciler hakkında görüşüldü.

Ekm

Okula devam etmeyen öğrencilerin veli ikna edilmeye çalışıldı.

2018- 2019 Eğitim Öğretim Yılı Dönem Başı Veli Ziyaretlerimiz

May

ÇIRPILI SINIFLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI 4-A , 5-A,5-B,5-C ,6-A, 6-B,6-C, 7-A, 7-B, 8-A, 8-B sınıflarının katılımı ile bu hafta başlıyor.

May

Okulumuz 5. sınıf öğrencilerinin oynadığı, yönetmenlğini ise Fatih KAVAL ve Sinan BATALOĞLU´nun yaptığı AZİZ NESİN´in yzadığı PIRTLATAN BAL adlı oyun okulumuzda başarı ile gösterilmiştir. Tüm oyuncularımızı başarılarından dolayı tebrik ederiz.

May

16/05/2016 Salı günü okulumuz bünyesinde Cihan BOZKURT ve Elif YAVUZ koordinatörlüğünde öğrencilerimizin katkılarıyla hazırlanan Bilim Fuarı´nda robotlar, görsel deneyler ve matematik oyunlarıyla buluşalım.

Nis

23 Nisan, Türk Milleti’nin kendi geleceğini belirlediği, egemenliğin millet iradesine bırakıldığı ve milletin bağımsızlığını tüm dünyaya haykırdığı, Türk tarihinin önemli dönüm noktalarından birisidir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun.

Nis

Okulumuz tüm öğretmen ve öğrencilerimizin destekleri ile yeşermeye hızla devam ediyor.

Nis

Okulumuzda 135 öğrencinin katılımıyla düzenlenen Geleneksel Satranç Turnuvası´nda okul birincimiz 5/A sınıfı öğrencilerimizden Rabia BİLİK, ikincimiz 7/A sınıfı öğrencilerimizden Ali AYDEMİR ve üçüncümüz 5/A sınıfı öğrencilerimizden Davut TATAŞ olmuştur. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik eder, verdikleri emeklerinden dolayı T.Kevser BAŞYURT ve Fatih KAVAL´a teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzda 135 öğrencinin katılımı ile satranç turnuvası başlamıştır.

Nis

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında 20/04/2017 tarihinde saat 10:00 da okulumuz yemekhane salonunda Kutlu Doğum Haftası Programı vardır.

Ara

Okulumuzda öğrencilerimiz için Sinan Bataloğlu ve Fatma Topçuoğlu tarafından Temizlik ve Hijyen konulu seminer verildi.

Kas

ÇIRPILI İLK/ORTA OKULU 1. ŞİİR OKUMA YARIŞMASI Okulumuzda yapılmıştır. Ve yarışma sonucunda 5-A sınıfından Rabia BİLİK 1. 5-C sınıfından Emirhan BİLİCİ 2.    5-A  sınıfından Canan SATILMIŞ ve Emirhan ATA 3. olmuşlardır.